MR inside

Alla MR medarbetare har tillgång till tjänster och information som är lösenordsskyddad. På den här sidan har vi samlat länkar och information som hjälper dig att komma åt den MR interna servicen.

Gemensamt för alla tjänster nedan är att du behöver din MR e-post adress som användarnamn och ditt MR lösenord. Är du ny medarbetare har de här uppgifterna mailats och skickats via SMS till dig. Är du en befintlig MR medarbetare så är det lösenordet till fjärrskrivbordet vi avser.

MR:s intranät

På intranätet hittar du nyheter från MR Sverige och din lokala ring samt ledningssystemet för kvalitet och miljö. Du besöker intranätet genom att klicka HÄR.

Spara gärna intranätet som en favorit i din webbläsare eller lägg den som förstasida. Tag gärna som vana att varje dag logga in på intranätet.

Office 365

Alla MR medarbetare har möjligheten att ladda hem det fullständiga Officepaketet (för närvarande Office 2016) med bla tillgång till Word, Excel, Outlook, One Drive, PowerPoint, Skype och mycket mer från länken nedan. Produkterna ingår i ditt MR konto och berättigar dig att installera tjänsterna på fem olika enheter.

Office 365

Webmail

Om du är på resande fot och inte har tillgång till ditt vanliga mail-program (Outlook) kan du alltid komma åt ditt mail-konto via webmail, klicka HÄR för att komma till tjänsten.

One Drive

Vi använder tjänsten One Drive for Business för fildelning inom företaget och för att bjuda in någon annan till en av dina mappar klickar du HÄR.

Byte av lösenord

Om du vill byta ditt MR lösenord kan du göra det genom att klicka Ctrl + Alt + End inne på fjärrskrivbordet. Om du glömt ditt lösenord kontakta IT-Mästarna på servicedesk@itmastaren.se eller 077-444 74 75

Grolls

Grolls logga

Som medlem i MR har du 15 % på Grolls sortiment samt 25 % på Björnkläder.

Hitta din närmsta Grollsbutik här!

 

Swedol

Swedol logga

Som medlem i MR har du 15 % på Swedols sortiment samt 25 % på Gesto och Award.

Hitta din närmsta Swedolbutik här.

 

 

Beijer

Beijer logga

Som medlem i MR får du tillgång till en förmånlig prislista då du blir kund hos Beijer Byggmaterial AB. Dessutom får du  en generell rabatt om 10 % på övriga lagerförda artiklar (ej kampanj och trall) - missa inte det!

Hitta din närmsta Beijerbutik här!

Kontorab

Kontorab logga

Som medlem i MR har du en förmånlig prislista (kan hämtas på Mina sidor) och en generell rabatt om 25% på allt kontors-, städ, lasertoner, ink-jet- och förbrukningsmaterial som inte omfattas av prislistan.

www.kontorab.se

KVDpro

KVDPro

Kvdpro erbjuder dig som medlem i MR Sverige 10 % rabatt när du säljer begagnade fordon och maskiner på nätauktion genom Kvdpro och marknadsplatsen kvdpro.com.

 

Har du maskiner eller fordon du vill sälja och är intresserad av en kostnadsfri förhandsvärdering?

Klicka här för att lämna din intresseanmälan eller ring Kvdpro på telefon 010-165 14 09.

 

Vianor

Vianor loggan

Som medlem i MR har du rabatt på Vianor, missa inte det!

Hitta din närmsta Vianorhandel här.

Bli medlem i
MR Sverige

Ingen kan allt men alla kan något - Tillsammans är vi starka!

Läs mer och ansök

©
MR Sverige
Phone
Email
Adress
Nystrandsgatan 25, 633 46 Eskilstuna
Tipsa en vän
Facebook
Skriv ut